BETULA

 

DĚLÁME TO JINAK

 

1. ČESKÝ VÝROBEK

2. NEPASTERIZUJEME

3. LYOFILIZUJEME

4. ETICKÝ ODBĚR

5.MIXUJEME

  1. Jako první jsme dostali nápad zprostředkovat úžasné vlastnosti kozího kolostra zákazníkům. Během 2 let jsme ve spolupráci s několika vědeckými pracovišti vyvinuli šetrnou metodu zpracování mleziva do podoby finální produktu.
  2. Nadojené mlezivo nepasterujeme, neodtučňujeme a nepřidáváme do něj žádné umělé složky, šetrná manipulace, použití moderních zpracovatelských metod a bezkompromisní přístup jsou zárukou, že všechny přirozené vlastnosti mleziva jsou v kolostru Betula zachovány. Příroda vše vymyslela nejlépe a čistý přírodní produkt je zárukou výjimečných účinků.
  3. Kozí mlezivo zpracováváme unikátní metodou sušení mrazem, takzvanou lyofilizací. Oproti jiným často používaným metodám, například sprejovému sušení, které látky obsažené v mlezivu degradují, lyofilizace zachovává všechny přirozené aktivní látky. Proto je účinek kozího kolostra Betula tak mimořádný.
  4. Mlezivo od kozí mámy je pro zdraví kůzlat nepostradatelné, kolostrum proto odebíráme až poté, co se narozená kůzlata mateřského mléka dosyta napijí. Dbáme však na to, abychom kolostrum odebrali do 24 hodin od porodu, kdy má nejvyšší možnou kvalitu.
  5. Kolostrum odebíráme od koz, které se volně pasou na farmách s bohatou a různorodou vegetací. Kozy jsou vybíravé a spasou pouze výživné byliny, větvičky nebo kůru stromů, které kozímu mlezivu propůjčují jeho jedinečné vlastnosti. V každé lahvičce kozího kolostra Betula mícháme mlezivo až z 20 různých farem, proto je obsah aktivních látek mimořádně vysoký.

Betula

 

2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem